Ofroj pune per 6 Patrullues
267

Përmbajtja

Kompania e Sigurimit Fizik “DELTA Security” Sh.p.k ofron mundësi afat-gjatë të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim personal dhe kushte te mira pune.

Ne kërkojmë kandidatë për të plotësuar pozitat vijuese në Prishtinë:

/ Oficer Patrullues për Prishtinë – 6 Pozita

- Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:
* Te kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar;
* Përvoja e punës në lëmin e Sigurimit e preferuar;
* Mos të kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;
* Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
* Aftësi për të punuar në situata stresuese;
* Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik
* Të jenë të licencuar nga Ministria e Punëve të Brendshme për Sigurim Themelor.

- Kandidatët duhet të kenë:
* Patentë shoferi valid, kategoria B;
* Përvojë të mirë në vozitje dhe njohuri për makina;

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 9:00 në zyrën Qendrore të kompanisë, adresa: Rr. Enver Maloku nr. 108/1 Bregu i Diellit (në objektin Furra Qerimi 1, kati III-të), Prishtinë, apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz.