Ofroj pune per shofer / Austri-Gjermani
116

Përmbajtja

Kompani e transportit "Loogo Umzug" ofron pune per shofer(kamioni) te kategoris C, E, CE kandidatet duhet te ken pasport te cilet ka mundesi te levizin ne bashkimin Europian si: (psapsha Kroat,Grek, Slloven), kompani jone posedon dy zyre ne Gjermani dhe Austri. Pagesa 2.600€
Adresa: Gewerbestraße 20, 5082 Grödig, Austria