Ofroj pune
589

Përmbajtja

"Eco Line Sh.p.k" ofron pune per agjente te shitjes ne teren.

- Kualifikimet
* Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme. Diploma universitare është përparësi;
* Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;
* Të jenë të pajisur me patentë shofer të kategorisë B ;
* Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës.
* Përparsi kanë kandidatët me provoj pune.
- Tjera
* Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të konkurojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: ecoline.ks@gmail.com
Adresa: Rr.Enver Maloku ne Fushe Kosove