Ofroj pune
453

Përmbajtja

Bizhuteria "Fatosi" ofron pune per 3 punetore(f), mosha e preferuar 19-28 vjeçare, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Kilometri i 3 Magjistralja Prishtin-Ferizaj