Ofroj pune / Administrat
739

Përmbajtja

Agjension "Buna Travel" ofron pune per punetore ne Administratore (femra)

- Kushtet e konkursit:

* Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

* Te kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar;

* Aftësi te mira kompjuterike ( microsoft office etj.)

* Njohja e gjuhes Anlgeze ne te shkruar dhe ne te folur

* Përvoja e punës një vjeçare si administratore

* Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;

* Aftësi për të punuar në situata stresuese;

* Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.

* Mosha e preferuar 18-26 vjeç

* Orari punes çdo dite pune nga ora 08:00h - 16:30h si dhe te Shtunen nga ora 09:00h - 14:00h

- Kandidatët e interesuar mund ti dërgojn CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: info@buna-travel.com

Adresa: Rr. Tring Smajli ne Prishtinë
E-mail: info@buna-travel.com
Info: 049 666 296
Tel: 038 712 900