Ofroj pune per 4 persona
342

Përmbajtja

Kompania "Ylli Pashtriku" ofron pune per 4 agjente shitjes per teren te Rrafshit Dukagjinit. Kandidatet te jene banore te Rrafshit Dukagjinit. E preferushme te kene patent shofer kategoria B. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Rr.Nene Tereze ne Gjakove Info: 049 507 555, 044260960, 043 833 320