Jap me qira katine e shtepis 100m2 kati i -I- / Prishtine
774

Përmbajtja

Jap me qira katine e shtepis 100m2 kati i -I- Rr. e Llapit nr.54 afer Hani te Dilit ne Prishtine shtepia ka dy dhoma, kuzhin, banjo, kati eshte i mobiliuar dhe ka hyrje te veqant. Çmimi 120€ / Bashkimisufi74@gmail.com.