Ofroj pune / perkthyes
684

Përmbajtja

"Fitonomy" ofron pune per perkthyes qe te perkthejn tekste nga Anglishtja ne keto gjuhe:
* Frengjisht
* Italisht
* Gjermanisht
* Portugalisht dhe Spanjolisht.
- Kandidatet te i dergojn CV-t ne email: support@fitonomy.co
- Orari dhe pagesa me marrveshej.
- Kontakti nga ora 10:00h - 16:00h.
Adresa: Rr. Tirana lagjja Lakerishte ne Prishtine