Shes ose nderroj shtepin 300m2 me 1 ari oborr / Prishtine
1069

Përmbajtja

Shes ose nderroj shtepin 300m2 me 1 ari oborre afer ish Shkolles Teknike Rr. Fehmi Krasniqi ne Prishtine shtepia ka 4 kate, 3 akte banim dhe nje kat garazh. Çmimi sipas marrveshjes i diskutueshem.... pranojme edhe kompenzim me mdonje banese,