Ofroj pune
1059

Përmbajtja

Kompania "YLLI BEC" ofron pune per 4 agjent te shitjes per Prishtine dhe Gjakove. Orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr.Dardani ne Gjakove