Ofroj pune
1360

Përmbajtja

Ofroj pune per nje ndhimse ne punet e shtepis, kandidatja duhet te jet e moshes 25-35vjeçe pa obligime, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Rr. Gustav Majero ne Prishtine