Ofroj pune
885

Përmbajtja

Hambueger "jeta" ofron pune per nje punetor-e, orari i punes dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Agim Ramadani perball Ministrise se Arsimit ne Prishtine.