Jap me qira katine e shtepis 95m2 kati i -III-/Prishtine
491

Përmbajtja

Jap me qira katine e shtepis 95m2 kati i -III- lagjja e Muaxherve ne Prishtine shtepia ka 4 dhoma, kuzhin, banjo, korridorin, ballkon, wifi, shtepia eshte e mobiluar komplet dhe i ploteson kushtet per banim. Shtepia eshte e pershtashme per student dhe punetor. Çmimi 40€ per person + rryma