Ofroj pune
546

Përmbajtja

"Albanian Beauty" ofron pune per masazhere me apo pa pervoj pune, kandidatja do te ket kontrat pune, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Rr. UÇK-s te Qafa ne Prishtine.