Ofroj pune per 25 persona
210

Përmbajtja

Kompania e pastrimit "PERFECT CLEAN" ofron pune per 20 punetore femra dhe 5 punetor meshkuj, te ken pervoj pune, te jen te gatshme te puneojn ne grup, mosha e preferuar nga 20-45 vjeç, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Lagjja Kalabri ne Prishtine