Ofroj pune per 10 persona
1071

Përmbajtja

Intentgroup me seli ne Prishtin ofron 10 Vende pune per te gjith ata qe e njohin gjuhen gjermane.
Intentgroup esht njera nder CallCenter te par ne Kosov me nje pervoj pune me me shum se 8 Vite.
Paga mund te arritet pa as ni problem deri mbi 1.000€ ne muaj.
Te gjith ata qe kan femi gjithsesi do marin pages per çdo femi qe kan.
Mos hezitoni dhe lajmronu ne nr kontaktues ose dergoni CV tuaj ne email tona dhe ne do ju kontaktojm.
Adresa: Rr. Bajram Kelmendi te 4 Lullat ne Prishtine.