Ofroj pune
1255

Përmbajtja

Agjencion "Esenca" ofron dy vende të lira pune.

- Kërkohet ndihmëse asistente për punë ne Zyre.
- Agjentë për punë ne teren.
/ Detyrat e punës për pozitën Ndihmëse Asistente Janë :
* Komuniki me klient online, arkivimi dhe postimi i shpalljeve.
* Kushtet minimale që kandidatet duhen ti plotësojnë :
* Të kanë të rregulluar venbanimin në Prishtinë.
* Të njohin qytetin e Prishtinës ,lagjet
* Ta njohin punën me kompjotor ,si dhe rrjetet sociale.
* Ta janë komunikative dhe të kanë sensin e përkushtimit në punë.

- Kushtet minmale për pozitën Agjentë në teren janë :
* Të kanë të rregulluar venbanimin në Prishtinë.
* Ta njohin qytetin e Prishtinës ,lagjet
* Të janë komunikativ dhe sensin e përkushtimit në punë..

Kandidatët e përzgjedhur do të kanë mundësin e periudhës provuese
Të intersuarit aplikojnë në zyrë Esenca Agjencionit
Adresa Qendra Tregtare Bregu Diellit kati -ll- zyre 46
për caktimin e kohës kontaktoni në viber + 049 399 600
email: esenca-ks@outlook.com / email:info@esenca.net