Ofroj pune
716

Përmbajtja

Ofroj punë per 30 Puntorë/e me njohuri te Gjuhes Gjermane .
- Produktet:
* Ne prodhojm Lead's- kerkohet nga Klienti Emri ,Mbiemri,Adresa dhe Emaila.
* Projekti është shum i thjeshtë dhe ska te bëjë me shitje apo termina.
* E prezanton Projektin per te cillin behet fjalë.
* Produkti tjeter te cillin ne e ofrojm eshte shitja e Verave permes telefonit.
- Detajet me te hollsishme i gjeni tek Zyret tona .
- Orari i punës nga ora 10:00h - 19:00h, (kemi edhe gjyse orari - Studentat merren parasysh).
- Pagat fillestare nga 450€
- Pauzat e ndryshme ( pauza e madhe nje orë dhe pauzat e shkurtra Pesë Minuta çdo orë.
- Kontrata e Punës dhe Paga te sakta.
- Te Interesuarit ju lutem te lajmrohen prej nga ora 10:00h-20:00.
Info: 044 729 769, 045 974 381 ose 044292300
Adresa: Rruga B afer "maxi24h" ne Prishtine