Ofroj pune per 5 persona
1308

Përmbajtja

"Living caffe & food" Ofron pune per 2 kamarier, 2 kamariere, 1 pastruse, orari dhe pagesa me amrrveshje. Adresa: Afer Komunes se re Lagjja Arberi ne Prishtine.