Ofroj pune per 16 punetor/e
788

Përmbajtja

Pishina "GËRMIA" ofron pune per pranimin e 16 punetoreve sezonal.
* 2 Kamariera ne restaurant
* 2 Skarista
* 3 Mbushsa te hamburgerave
* 2 Ndihmse kushinjere (femra)
* 5 Shitse (femra) ne pikat e shitjes
* 1 Shites i qadrave
* 1 Shites i shtreterve
- orari dhe pagesa me marrveshje.
Adresa: Pishina e Gërmis ne Prishtine.