Ofroj pune
2055

Përmbajtja

Ofroj pune per nje kujdestare per femije 6 dhe 8 vjeç e cila gjithashtu duhet ta beje edhe mirembajtjen e baneses.
Orari i punes nga e Hene - e Premte nga ora 08:00h - 12:45h, festat zyrtare jane pushim. Pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Lagjja Ulpian ne Prishtine