Ofroj pune per menaxher / Prizren
674

Përmbajtja

Cioccolatitaliani është një brand i famshëm ku ju do të mund të shijoni një mjedis te punës emocionues. Ju do të keni mundësinë që të punoni për një kompani me reputacion me shërbime të jashtëzakonshme. Ne mishërojmë kulturën e respektit dhe mirëqenjes. Nëse jeni person i shoqërueshëm i motivuar me pasion për shërbimin e tjerëve atëherë Cioccolatitaliani mund të jetë vend i duhur për ju për tu punësuar.

- Kualifikimet
* Dy vite përvojë menagjeriale dhe administrative, me përvojë për shërbime të plota dhe të shpejta.
* Të ketë aftësi që të punojë në kushte presioni në çdo pozitë sipas nevojës pra të jetë fleksibil.
* Duhet të ketë aftësi të menagjojë me kohën (orarin dhe afatet).
* Njohja e detyrueshme e gjuhës angleze dhe aftësi pune me kompjuter në programet MS Word dhe Exel.
* Të gëzojë dhe të kënaqet që të punojë me klientët dhe punëtorët, të posedojë komunikim të mirë dhe aftësi ndërpersonale.
* Të jetë I orientuar për rritje duke ditur që mësimi dhe rritja janë qelës kryesorë për një sukses profesional dhe të jet në gjendje ti ndajë njohurit dhë diturinë me të tjerët.
* Vetëbesim dhe përkushtim, sjellje adekuate profesionale dhe aftësi të mira organizimi dhe planifikimi të punëve.
- Menagjerët e përzgjedhur duhet të udhëtojnë për trajnim jasht vendit.
- CV me foto së bashku me dokumnetet përkatëse duhet të dërgohen në adresën elektronike:
info@cioccolatitalianiks.com

Adresa: "Abi Qareshia" ne Prizren