Ofroj pune per 7 persona
250

Përmbajtja

Bizhuteria "TE FATOSI" ofron pune per 3 djem dhe 4 vajza, mosha e preferuar nga 19-26vjeç, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Kilometri i 3 Magjistralja Prishtin-Ferizaj.


tirana hostel