Ofroj pune per dy persona
1252

Përmbajtja

Pizzeria "Bodrum" ofron pune per nje shankist dhe nje kamarier me provoj pune, orari dhe pagesa me marrveshje.
Adresa: Rr.Idriz Gjilani Nr.25 lagjja Dardani Prishtinë