Ofroj pune / Kujdestare
2780

Përmbajtja

Ofroj pune per nje kujdestare per perkujdesjen e dy femive 3 vjeçar dhe 9 vjeç e cila njeherit do te perkujdeset edhe per punet e shtepise. Orari i punes nga ora 12:00h - 17:00h / e Hene - e Shtunde e Diela pushim. Kandidatja duhet te jete e paster dhe e zonja me femijet. Preferohet qe kjo femer te jetoje ne lagjen Tophane. Te therrasin vetem femrat mbi moshen 30 vjeçare. Nese kerkohet te rrije me teper oret do te kompenzohen me ore te lira per aq kohe sa rrin jasht orarit te punes. Duhet te respektohet orari i punes te respektohet bota e femiut. Paga per gjysme orari eshte 100€. Ne kerkojme dikend afatgjate respektivisht ty te sigurohet nje pune me vite radhazi po qe se respekton normat e punes, per femrat te cilat nuk jane te interesuara te punojne afatgjate mos te lajmerohen fare ju lutem. Ajo duhet te jete njeri i hareshem per femije. Pagesa behet prej dates 1 deri me 5 te çdo muaji.