Ofroj pune per recepcioniste / administratore
1178

Përmbajtja

"estethica" ofron pune per nje recepcioniste / administratore.

- Kandidatja (femër) duhet t’i plotësoj këto kushte:

* Të ketë përvojë pune;
* Mosha 25 – 35 (afërsisht);
* Të ketë aftësi të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;

*Përparësi kanë ato që kanë njohuri në ekonomi, marketing, kontabilitet, menaxhim.


Rr. Sheshi Zahir Pajaziti p/n ne qedner te Prishtines.