Ofroj pune
1893

Përmbajtja

Ofroj pune per 2 rrobaqepse profesionale ose praktikante dhe dy punetore per hekurosje dhe paketim, orari i punes nga ora 08:00h - 16:00h, pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Lagjja Emshir Prishtine.