Ofroj pune per Estetiste / Tirane - Shqiperi
420

Përmbajtja

"Biolaser" Tiranë eshte qender estetike me mbi 20 vite eksperiencë ne Itali,
prej nje viti ofrojme sherbimet tona edhe këtu ne Shqiperi. Me nje staf te kualifikuar
ofrojme trajtimet dhe aparaturat e fjales se fundit te shkencës. Te specializuar ne depilimin e perhershëm me laser!

Eshtë kenaqesi te punojme me vajza qe kanë pasion fushën estetike. Per ketë,
ju ofrojmë te aplikoni ne pozicionin Estetiste, me/pa eksperience

Kriteret qe duhet te permbushi kandidati:

* Bashkepunim ne grup.
* Gjuha Italiane e domosdoshme.
* Aftesi ne marketing.
* Mosha e pelqyer 25-35 vjec.

Dergoni CV-in ne e-mailit: biolaserstaff@gmail.com


Tel: +355 695 646 703(viber)
+39 346 619 5469 (whatsapp)
+355 672 007 277,
+355 69 564 6703

Adresa: Rr. Mustafa Matohiti, Tiranë, Shqiperi
www.biolaser.al
www.biolaser.it.
beautylaseral@gmail.com