Ofroj pune
899

Përmbajtja

"Top School" ofron pune per një mësimdhenese (f) të gjuhës Gjermane për punë në kurs. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Lagjja Ulpiane ne Prishtine