Ofroj pune per SHITESE (f)
410

Përmbajtja

Mobileria "Dogtas Exclusive" ofron pune per shitese (f) ne dyqanin e mobiljerisë.

- Kandidatet duhet te kene pervoje pune ne kete sektor(shitese) dhe te ken aftesi te mira te prezantimt te produkteve dhe aftesi te mira komunikuse.

- Cv te dergohen ne email info@semitronix-ks.com

Adresa: Rr. Lidhja e Pejes ne Fushe Kosove

Info: 044 677 877


tirana hostel