Kerkoj pune
541

Përmbajtja

Kerkoj pune si serviser i pajisjeve elektronike dhe teknikes se bardhe , kam pervoje pune 3 vjecare dhe jam i mire ne kete lemi kam patent shoferi kategforia B, punoj me kopmjuter shume mire dhe flas gjuhen Angleze . Paga mujore te jete afersisht 600€ , varesisht prej marreveshjes dhe udhetimit. Jetoj ne Drenas.