Ofroj pune
2191

Përmbajtja

"MaJo Agency" ofron mundesi punesimi ne Gjermani ne qyetet kryesore (Mynih, Frankfurt dhe Dyseldorf) ne pozicionet e punes si me poshte:

* Punetor Fizik.
* Punetor ne fabrike patatesh.
* Karpentier.
* Bojaxhi makinash
* Mekanik makinash
* Pastrim mirembajte (djem dhe vajza)
* Recepsion
* Kuzhinier
* Ndihmes kuzhinier
* Asistente zyre (dergim emailesh)
* Infermieri ( djem dhe vajza)
* Mirmbajte kopshtar
* Elektricist
* Hidraulik
Te gjithe te intereuarit te dergojne cv e tyre ne adresen majoagency@gmail.com ose te na kontaktojne ne whats ose viber

Adresa: Rr. 5 Maji qendra Tregtare "Concord" kati i -II- ne Tirane / Shqiperi.
Info: +355 69 83 87 403 ose +355 69 87 17 364 (viber-WhatsApp
Email: majoagency@gmail.com