Ofroj pune
2402

Përmbajtja

Agjensioni i punesimit "Majo" ofron pune per 5 punetore (f).
- PUNESIM I MENJEHERSHEM NE DUBAI.
- KERKOHEN 5 VAJZA ME DHE PA EKSPERIENCE PER POZICIONIN E SEKRETARES NE NJE KOMPANI PRESTIGJIOZE TE MARKETINGUT NE DUBAI.
- (Per gocat pa eksperience mundesi trajnimi 3 mujor me pagese).
- PAGA MUJORE 1500 $
- Nisja brenda dates 10 Nentor
- Aplikantet e interesuara duhet te:
* Kene mbushur 20 vjeç.
* Te jene te komunikueshme.
* Te kene njohuri te gjuhes Angleze
* Te jene te pajisur me pasporte.
* Te kene eksperience pune .
* Te jene te gatshme per te kryer udhetime pune.
- Kompania mbulon:
* Akomodimin & Ushqimin
* Transportin nga puna ne banese.
* Vizen & Bileten e udhetimit.
- PAGUANI KUR TE JENI TE PUNESUAR
* Kontrate pune 1 & 2 vjeçare, mundesi promovimi dhe bonuse.
* Dergoni CV tuaj ne gjuhen Angleze me foto ne adresen e emailit te agjensise.
* Mirepresim ne zyre per intervista aplikantet e interesuara.
Adresa: Rr. 5 Maji qendra Tregtare "Concord" kati i -II- ne Tirane / Shqiperi.
Info: +355 69 83 87 403 ose +355 69 87 17 364 (viber-WhatsApp
Email: majoagency@gmail.com