Ofroj pune per 13 punetor / Prizren
934

Përmbajtja

"Vrrini KNAUF" shpall konkurs pune per pranimin e 13 punetorve.

* 5 Mjeshter per suvatim me maqina.
* 5 Mjeshter per fasada, izolime etj.
* 3 Punetore te thjesht ndihmes te mjeshterve.

- Orari dhe pagesa me marrveshjes.

Adresa: Rr. Adnan Krasniqi nr.149 ne Prizren