Kërkoj punë
987

Përmbajtja

Kerkoj pune si edukatore ose asistente administrative.Jam e diplomuar ne letersi shqipe,kam eksperienc per mbikqyrjen e femijeve si dhe kam punuar edhe ne administrate.Per cdo info me shume mund te me kontaktoni ne viber.