Ofroj pune per kontabilist - shofer
1579

Përmbajtja

Kompania "Express Distribution" ofron pune per dy persona:

* Kontabilist me pervoj pune.

* Shofer me patent shofer te kategoris B, i cili duhet te jet nga
Fushe Kosova ose Prishtina ta njoh terenin.

- Orari dhe pagesa sipas marrveshjes.

Adresa: Zona Industriale, Miradi e Eperme ne Fushe Kosove 049761601 ose 049340000