Shes banesen 85.62m2 kati i -II- / Prishtine
1292

Përmbajtja

Mos paguaj qira bleje banesën tënde!
Ofrohet PËR ‪‎SHITJE Banesë në ndërtim e sipër 2+1 me çmim shumë të volitshëm tek “Lugina e Perëndimit” , në Kalabri -Prishtinë me invesitorë
“Pozhegu Brothers”
Siperfaqja e baneses eshte 85.62m2 kati i -II- banesa posedon, nje sallon, dy dhoma gjumi, kuzhin, banjo, ballkon,lifte, uje 24h,
kamera, kendi i lojrave per femije. Çmimi 849€/ m2
Paguni (20%) apo 14,538 euro dhe pjesen e mbetur me keste deri ne shtator 2018.
Apo nese I paguani 14,538 Euro me keste mujore deri ne shtator 2018 pjesen e mbetur mund ta paguani me financim nga Raiffaisen Leasing deri ne:
- 20 vite me kest mujor 426.75€
- 15 vite me kest mujor 500.77€
- 10 vite me kest mujor 654.41€
Çmimi eshte i negociushem nese paguhet mbi 60% ne momentin e nenshrimit te kontrates.