Intervistues/e telefonik në gjuhën Franceze, Holandeze dhe Gjermane
1046

Përmbajtja

Kompania "Bambus Group" shpall vende të lira të punës për intervistues/e telefonik në gjuhën Franceze, Holandeze dhe Gjermane në degët tona në Prishtinë, Drenas dhe Pejë.

Konkursi është i hapur deri në datën: 05.09.2017

Kërkesat:

Aftësi të komunikimit në nivel të lartë në njërën nga këto gjuhë
Komunikim miqësor në anketat nëpërmjet telefonit
Aftësi bazike të përdorimit të kompjuterit
Gatishmëri për punë ekipore dhe vet-iniciativë
Fleksibilitet në punë

Ofrojmë:

Ambient miqësor
Ngritje profesionale
Orari i plotë / gjysmë orari
Pagë fikse prej 3,00 €/ora dhe bonuse sipas performances

Mund të aplikoni online duke e plotësuar aplikacionin ne ueb faqen:
www.bambusgroup.com/jobs ose të dërgoni CV-në në e-mail adresën: info@bambusgroup.com.
Për më shumë informata na kontaktoni në: 045 602-290 ; 049 415 111 ose na shkruani në Facebook dhe n'Direct

Bambus Group është ekskluzivisht i specializuar në kryerjen e intervistave për qëllime të hulumtimit të tregut (Market Research) në Gjermani dhe bashkëpunon me partnerë me renome ndërkombëtare
Bambus Group ofron projekte interesante dhe për punëtorët e saj ofron një ambient modern të
punës, trajnime dhe mundësi të avancimit në kompani, pagë bazë dhe bonuse sipas performancës.

Bëhu pjesë e rritjes së Bambus Group.