Ofroj pune
1131

Përmbajtja

Auto Color "Unik" kerkon praktikant (zantli) mbi moshen 18 vjeçare, orari dhe pagesa sipas marrveshjes.
Adresa: Rr. Dardania ne Fushe Kosove