Ofroj pune per puntor-e / Prizren
3262

Përmbajtja

Ëmbëltorja "Daja" ofron pune per punetor/e me pervoj pune shume vjeçare per gatimin e ç'fardo embelsire,
orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Ne qedner te Prizrenit