Ofroj pune
1312

Përmbajtja

"Eurosuvatim" ofron pune per mjeshter ne suvatim me material MP75L dhe Gled me pervoj pune, orari i punes i plotr, pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. MUharrem Fejza ne Prishtine.