Ofroj punë
1228

Përmbajtja

Hotel "Adria" ofron pune per dy persona.

* Kamarer
* Recepcionist

Perovoje e punes e obliguar, oarari dhe pagesa me marrveshjes.
Te gjith te interesuarit mund te paraqiten ne recpcionin e Hotel Adria-s ose mund ti dergojn CV-it e tyre ne E-mail info@hoteladria-ks.com.
Adresa: Rr. Ahmet Krasniqi lagjja Arberi Prishtine.