Ofroj pune per 8 persona
2985

Përmbajtja

Kopania "MAGIC ICE" shpall konkurs per pranimin e 8 punetorve.

- Pozitat te cilat kerkohen jane:

* Kimiste

* Inzhinier i mekanikes

* Elektricist

* Punetore ne prodhim

* Vozitsa

* Komercialista

* Promotere ne ter Kosoven

* Ekonomist

- Orari dhe pagesa me marrveshjes.
- Te gjithe kandidatet me shkollim me te larte shkollor do te ken perparesi ata qe kane pervoje do te ken mundesi me te madhe.
CV te dergohen ne email info@magicice.net

Adresa: Magjistralja Prishtine - Ferizaj.