Ofroj pune per shitëse ose shitës
2120

Përmbajtja

"Blej24" ofron pune per nje shites/e qe do te na ndihmoj ne punet tona ditore. Orari i punes nga ora 9:00h - 17:00h, pagesa sipas njohurive ne lemin e elektronikes dhe aftesis ne pune edhe pse ne te gjithat ju mesojm me lehtesi ne nje ambient te qete pune dhe kryesisht pune ne llaptop.

Perparsi kan aplikuest qe kan natyre te qete pune, qe nuk kan obligime tjetra gjate dites, qe kan njohuri ne PC
Excel dhe Word. Ju lutem dergoni CV-in dhe foton ne email adresen ton blej24@gmail.com.
Parasysh do te mirren vetem aplikueset / aplikuest ambicioz dhe serioz.
Adresa: Te Banesat e Bardha Lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine