Shes Samsung Galaxy S4
794

Përmbajtja

Shes Samsung Galaxy S4 modeli GT-I 9505, ngjyra e zez, telefoni punon shume mire dhe eshte i ruajtur, garancion ka 3 muaj. Çmimi 99€