Ofroj pune per 6 persona
2307

Përmbajtja

"VILLA VALBONI" shpall konkurs per 6 punetore:

* Dy kuzhiner/e me pervoj pune.

* Dy ndihemes/e kuzhinera/e.

* Dy picamena.

Orari dhe pagesa me marrveshje.
Adresa: Magjistrale Prishtinë - Gjilan te liqeni i Badovcit ne Pristine