Ofroj pune
1416

Përmbajtja

Restaurant "GRESA" ofron pune per picamen, kuzhinjer, ndihmes kuzhinjer, kushtet e punes jane te mira,
orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Fehmi Agani ne Prishtine.