Ofroj pune / kujdestare
2600

Përmbajtja

Ofroj pune per nje kujdestare per perkujdesjen e 3 vajzave dhe mirmbajtejn e shtepis, orari i punes nga ora 08:00h-16:00h pagesa sipas marrveshjes. Punetorja duhet te jet nene dhe jo duhan pirse. Adresa: Rr.Holger Petersen Lagjja e Spitalit ne Prishtine.