Kerko pune
1425

Përmbajtja

Kerkoj pune urgjentisht sigurim i ndonji objekti, puna mundesisht te jete ne Prishtine dhe paga mesatare 250€ - 300€, kam 16 vjet pervoj pune ne sigurim e njof gjuhen Angleze, Gjermane, Kroate, poashtu edhe monitorimin e siguris me kamera dhe kompjuterin si software. Posedoj patent shoferin kat. B.