Ofroj pune per 2 persona
1482

Përmbajtja

Restaurant "Casa Rita" shpall konkurs pune per 2 pozita, kamarier dhe banakier(shankist) me pervoj pune,
te gjithe aplikuesit duhet te kene pervoje pune. Kandidatët e interesuar të prezentohen në "Casa Rita" nga ora 11:00h - 16:00h me CV ose na dërgoni email me CV tuaj në casaritarestaurant@hotmai.com
Adresa: Rr. Shpëtim Robaj ne Prishtinë.